figure.
by Admin October 31.2018

Auttie App este primul asistent virtual ce poate ajuta copiii cu probleme de vorbire să-și îmbunătățească dicția dar și dezvoltarea vocabularului, într-un mod plăcut și distractiv. Principalele tehnologii ce stau la baza acesteia sunt realitatea augmentată (AR) cu obiecte 3D și algoritmii de Text-to-Speech. Aplicația integrează tehnologii de urmărire și detecție, atât în interiorul clădirilor cât și exterior, oferind siguranță pentru familiile ale căror copii necesită o supraveghere mai mare în spațiile publice.


Ideea acestei aplicații a pornit la propunerea Asociației Family Hope Autism în cadrului concursului de programare Hacking for Humanity România 2018 . Cerințele asociației au fost următoarele:

  • Site de prezentare al organizaţiei
  • Aplicaţie de învăţare
  • Sistem de urmărire a copiilor cu autism

După stabilirea priorităților împreună cu reprezentanții asociației, am decis să dezvoltăm un produs baza ultimelor două cerințe. Aplicația a fost dezvoltată în mai puţin de 48 de ore, iar aceasta a fost ulterior prezentată în fața juraților și a întregii audienţe. Ca urmare a acestui eveniment, am continuat să colaborarea cu Asociată Family Hope Autism, aflând astfel detaliile despre problemele pe care ne dorim să le rezolvăm.

În prezent, echipa Auttie App este formată din Andreea Daniela Ene (UX/UI Designer), Rareș Ravariu (Software/Hardware Developer), Claudia Cristina Neagoe (PR Specialist) și Ilie Bîzu (Hardware Engineer).

Aplicația fost acceptată în Future Makers, un program educaţional de antreprenoriat ce cuprinde o competiţie de idei de business orientate către viitor, în cadrul căruia echipa a participat la o serie de ateliere, webinarii şi sesiuni de mentorat.


Future Makers reprezintă pentru Auttie App o rampă de lansare, o oportunitate de a trece de la idee la prototip. Pe baza activităților la care echipa a participat în cadrul programului de antreprenoriat, au fost deschise noi uși către un business scalabil și profitabil pe termen lung.

Pe durata programului Future Makers am primit susținerea de a deveni cunoscuți atât la nivel local, cât și național, prin intermediul Radio Clasic, in cadrul emisiunii Interviul Săptămânii

Echipa Auttie App este finalistă în competiția de idei de business orientate către viitor Future Makers. Dacă vreți să aflați care sunt celelalte idei finaliste, intrați AICI.

Contact Info

You can contact us at the address below, or by dropping us a message on our channels.

e-mailoffice@auttieapp.com

locationBucharest, România

Send us message

TOP